Eric Kuster Stijl: Maak van je slaapkamer een hotelsuite!

  • Geplaatst op
Eric Kuster Stijl: Maak van je slaapkamer een hotelsuite!

De styling van hotelsuites is net zo uiteenlopend als alle verschillende interieurstijlen in woonhuizen. Maar vaak hebben ze één ding gemeen: hotelsuites stralen luxe uit. Het is de bedoeling dat je als gast direct een weldadig en ontspannen gevoel krijgt en tot rust komt. Omgeven door prachtige materialen, luxe woonaccessoires en stijlvolle wandbekleding.

Hoe creëer je dit hotelkamer gevoel in jouw eigen slaapkamer? Het antwoord is door gebruik te maken van de Eric Kuster stijl, dé meest toonaangevende interieurontwerper voor hotels over de hele wereld.
In deze blog duiken we in de wereld van Eric Kuster, zijn kenmerkende interior designs, en hoe je jouw slaapkamer kunt inrichten zoals Eric Kuster dat ook zou doen.

Wie is Eric Kuster?

Eric Kuster is een bekende Nederlandse interieurarchitect die internationaal is doorgebroken met zijn eigen unieke stijl. Hij heeft bij menig bekende Nederlander de volledige interieurstyling verzorgd en zijn projecten vind je terug in prachtige villa’s van New York tot Ibiza.

Ook de Amsterdamse club Jimmy Woo heeft een interieur van zijn hand. Eric Kuster heeft zijn stijl Metropolitan Luxury genoemd en dit is precies wat het is: glamorous, luxe en exclusief.

Zoek je leren wandbekleding om jouw interieur te stylen zoals Eric Kuster? Bekijk hier onze collectie leren wandbekleding!

Hij gebruikt vaak grote eyecatchers in zijn ontwerpen en speelt met grote meubels, opvallende accessoires en leren wandbekleding in warme kleuren.
Denk hierbij aan statige bollampen, metallic bankkussens en glanzende vazen. Overdadig luxueus en tijdloos in een. Hiermee creëert hij een hotelachtige sfeer die volledig is toegespitst op zijn klant.

Een Eric Kuster interieur

Een interieur van Eric Kuster gaat verder dan alleen een mooie woning inrichting. Het is een vorm van een gepersonaliseerd lifestyle statement. Geen felle kleuren of elementen van een tijdelijke trend, maar een stijlstatement dat jaren meegaat. Een tijdloos ontwerp dus.

Natuurlijk is het inhuren van Eric Kuster niet voor iedereen weggelegd. Maar je kan zijn stijl ook zelf toepassen in jouw woning. Wie wil er nu niet thuis het ‘luxury home gevoel’ hebben?

Slaapkamer inrichten als Eric Kuster

Het nabootsen van de hotelsuite sfeer is misschien wel het makkelijkst in je slaapkamer. Heerlijk ontspannen na een lange werkdag en tot rust komen in een stijlvolle ruimte waar luxe en ontspanning voorop staan.
Leren wandbekleding is het perfecte beginpunt voor een slaapkamer in Eric Kuster stijl. Met deze leren wandtegels voeg je direct een bijzonder element toe aan jouw slaapkamer. Een eyecatcher die de ruimte compleet kan transformeren en een luxe uitstraling heeft.
Voeg een mooi tapijt in een lichte kleur toe en denk ook aan grote vazen in glimmend materiaal. Combineer dit met een mooie, opvallende spiegel of prachtig bijpassend bedlinnen en jouw slaapkamer lijkt net een hotelsuite!

Leren wandbekleding in Eric Kuster stijl

Leren wandbekleding past perfect bij een interieur in de stijl van Eric Kuster. Gebruik de tegels om de gehele muur achter het bed van een nieuwe look te voorzien of creëer een passende wand achter je bed voor een optisch hoofdbord.

Door de diversiteit aan patronen en kleuren is er altijd een leren wandtegel die past bij jouw inrichting. De tegels zijn gemakkelijk te bevestigen zonder ingewikkeld gereedschap en daardoor uitermate geschikt voor een make-over van je slaapkamer.
Met leren wandbekleding krijg je binnen een handomdraai een luxe, stijlvolle uitstraling zoals je mag verwachten in een Eric Kuster hotelsuite.