Enzo Pellini Essential | Leren wandbekleding 1m² Frost mix

€62,95 €46,95

Leren wandtegels Enzo Pellini 1m² Frost Mix

● Kleur grijs
● Zelfklevend en eenvoudig aan te brengen
● Geluiddempend en brandvertragend
● 100% echt leder
● Luxe wandbekleding

Grijze wandbekleding van 100% leer geproduceerd door Enzo Pellini. Deze prachtige stoere kleur grijs is een kleur die past bij een industriële inrichting maar ook schitterend staat in een landelijk interieur.
Rauw, robuust en natuurlijk. Deze leer tegels zijn duurzaam, dempen geluid uit de omgeving en werken brandvertragend.
Daarnaast is leren wandbekleding heel gemakkelijk aan te brengen en op maat te snijden.
Wil je een schouw, openhaard of muur rondom je houtkachel bekleden met grijs leer? Kies dan voor de Taycan serie. Dit type leren wandbekleding is geschikt voor muren die warm worden.

Het formaat van de mix variant tegels zijn als volgt:
12 tegels van 12,5x25 cm
16 tegels van 12,5x12,5 cm
6 tegels van 25x25 cm

Leren wandtegels grijs
De kleur Frost of grijs uit de collectie leren wandbekleding van Enzo Pellini is een lichte kleur die kalm en koel aanvoelt. Door de structuur in het leer zie je van elk standpunt een ander patroon en lijkt de wand steeds iets van kleur te veranderen. De leer tegels zijn slechts 2 mm dik en dus gemakkelijk aan te brengen op de muur.
Leer tegels zijn een natuurproduct en in je ziet dan ook kleine krasjes en structuur verschillen als resultaat. Dit geeft de tegels karakter en eigenheid.
In een verpakking leren wandbekleding zitten 8 leren tegels die langwerpig van vorm zijn. In het assortiment vind je ook omverpakking met verschillende maten tegels.

Montage
Laat de tegels, voordat je ze aanbrengt, eerst acclimatiseren, zo voorkom je dat er kieren ontstaan tussen de verschillende stukken wandbekleding.
Voor het beste resultaat gebruik je een primer in de kleur grijs of Frost. Je muur bekleden gaat dan gemakkelijker en wanneer er kleine kieren ontstaan tussen de verschillende leer tegels is dit, door de gekleurde ondergrond, niet zichtbaar. Daarnaast hechten de stukken leer beter aan de wand wanneer deze met de primer is voorbewerkt.
Zorg daarnaast dat de muur waarop je de leren wandbekleding wil aanbrengen schoon, vetvrij en egaal is.

Onze leren wandbekleding is voorzien van een zeer stevige plaklaag die zorgt dat alle tegels goed tegen de wand blijven zitten.
Bekijk ook onze montage instructie voor leren wandbekleding.

Leren wandbekleding is ook beschikbaar in andere kleuren. Bekijk ons uitgebreide assortiment met de kleuren Lava, Ebony, Desert, Beige en Taupe.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen