Nofa Leather | Leren wandbekleding 1m² Antraciet mix

€62,95 €54,15

Leren wandtegels Nofa Leather 1m² Antraciet Mix

● Kleur donkergrijs
● Zelfklevend en gemakkelijk te bevestigen
● Geluiddempend en brandvertragend
● 100% echt leder
● flexibel materiaal

Antraciet leren wandbekleding van Nofa Leather is een prachtige kleur met diepte, eigenheid en karakter. Deze luxe wandbekleding laat zich moeiteloos combineren met zowel lichte als donkere interieurstijlen en geef elke kamer in je huis sfeer en stijl.
Leren wandbekleding is een soort leer behang met luxe uiterlijk en zeer gemakkelijk aan te brengen op de muur of op andere meubels. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Een schouw of haard bekleden met leer? Dat kan natuurlijk ook! Het is dan wel raadzaam om een leer behang te selecteren wat tegen warmte kan. De muur rondom een haard of kachel wordt natuurlijk warm. Kies dan voor de Taycan serie van onze leren wandbekleding. Dit type is geschikt voor muren die warmer worden dan 35 graden.

Het formaat van de mix variant tegels zijn als volgt:
12 tegels van 12,5x25 cm
16 tegels van 12,5x12,5 cm
6 tegels van 25x25 cm

Leren wandtegels Antraciet donkergrijs
Leren wandbekleding is gemaakt van 100% echt leder. Het is een duurzaam product dat een zeer lange levensduur kent en deze mooie grijs tint past bij groene planten, koper of gouden accessoires en houten vloeren.
De tegels zijn rechthoekig van vorm en kunnen met een stanleymes op maat worden gesneden. In elke verpakking zitten 8 rechthoekige tegels van leer in de kleur Antraciet. In het assortiment vind je ook omverpakking met verschillende maten tegels daarmee creëer je moeiteloos een mozaïek indeling op de wand.

Montage van leren wandbekleding
Laat de leren wandbekleding altijd 24 uur acclimatiseren. Zo voorkom je dat de tegels krimpen of uitzetten plotselinge temperatuurverschillen of schommelingen in de luchtvochtigheid.
Voor het beste resultaat gebruik je nog een primer in de kleur Antraciet. Je muur bekleden gaat dan gemakkelijker en kleine ruimtes tussen de tegels zijn niet zichtbaar omdat de ondergrond gekleurd is.
Voor de montage van dit leer behang heb je dus geen lijm nodig; de leertegels zijn stuk voor stuk voorzien van een stevige plaklaag.
Zorg ook dat de muur, voordat je de primer aanbrengt, schoon, glad en egaal is.

Bekijk ook onze montage instructie voor leren wandbekleding. Wil je meer lezen over leren wandbekleding en bijvoorbeeld vtwonen of Eric Kuster? Lees dan de blogs!

Leren wandbekleding is ook beschikbaar in andere kleuren. Bekijk ons uitgebreide assortiment met de kleuren Sand, Choco, Ice, Beige en Taupe.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen