Nofa Leather | Leren wandbekleding 1m² Beige mix

€62,95 €54,15

Leren wandtegels Nofa Leather 1m² Beige Mix

● Zacht materiaal
● Zelfklevend en eenvoudig aan te brengen
● Geluiddempend en brandvertragend
● Direct klaar voor gebruik
● Luxe wandbekleding

Zachte wandbekleding van leer: dat zijn de lederen wandtegels van Nofa Leather in de kleur Beige. Deze wandbekleding is zacht met een fijne structuur van echt leer. De kleur Beige is stijlvol en past makkelijk bij ieder interieur. Het leer is voelbaar en de structuur geeft prachtige kleurverschillen in het leer. Natuurlijk is leren wandbekleding heel gemakkelijk aan te brengen en op maat te snijden. Nofa Leather is geschikt voor een muur tot 35 graden.
Wil je een schouw, openhaard of muur rondom je houtkachel bekleden met leer? Kies dan voor de Taycan serie. Dit type leren wandbekleding is geschikt voor muren die warm worden.

Het formaat van de mix variant tegels zijn als volgt:
12 tegels van 12,5x25 cm
16 tegels van 12,5x12,5 cm
6 tegels van 25x25 cm

Leren wandtegels beige
Beige is een allemansvriend en laat zich dus makkelijk combineren met verschillende interieurtinten. De beige kleur waaruit deze leer tegels gesneden zijn is een van de lichte kleuren in de collectie en is past moeiteloos bij het groen van bijvoorbeeld kamerplanten. De structuur van het leer zorgt dat je muur er steeds anders uitziet.
In een verpakking leren wandbekleding zitten 8 leren tegels die langwerpig van vorm zijn. In het assortiment vind je ook omverpakking met verschillende maten tegels. Afhankelijk van je wensen kunnen beide type met elkaar combineren of gaan voor een formaat. De tegels hebben een dikte van ongeveer 2 mm per stuk.

Montage
Nofa Leather leren wandbekleding is een natuurproduct en daarom is het aan te raden om de tegels voor gebruik te laten acclimatiseren in de ruimte waar je ze wil gaan gebruiken.
Zorg dat de muur waarop je de tegels wil aanbrengen schoon, vetvrij en vlak is.
Voor het beste resultaat gebruik je een primer in de kleur beige.
Je wand bekleden gaat dan gemakkelijker en wanneer er kleine kieren ontstaan tussen de verschillende leer tegels is dit, door de gekleurde ondergrond, niet zichtbaar. Daarnaast hechten de stukken leer beter aan de wand wanneer deze met de primer is voorbewerkt.
Leren wandbekleding is voorzien van een zeer stevige plaklaag die zorgt dat alle tegels goed tegen de wand blijven zitten.
Bekijk ook onze montage instructie voor leren wandbekleding.

Wil je een oppervlakte van meer dan 1 m² bekleden met leer? Combineer dan steeds een stuk wandbekleding uit verschillende verpakkingen. Zo voorkom je kleurverschillen op de wand.

Wil je liever een andere kleur of ander type leren wandbekleding? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment leren wandbekleding in de kleuren Antraciet, Choco, Sand, Ice en Taupe.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen