Nofa Leather | Leren wandbekleding 1m² Choco

€69,95 €56,15

Leren wandtegels Nofa Leather 1m² Choco (25 cm x 50 cm)

● Bruin leer
● Zelfklevend en eenvoudig aan te brengen
● Geluiddempend en brandvertragend
● 8 stuks per verpakking (1m²)

Nofa Leather Choco is een prachtig bruine kleur leren wandbekleding. De tegels zijn voelbaar van leer gemaakt en bestaan uit 100% echt leder zonder kunstlaag. Je ziet en voelt kwaliteitsleder terwijl de tegels maar 2 mm dikte hebben en dus gemakkelijk te verwerken zijn. Leer behang is dé ideale oplossing voor elke woning waar een eyecatcher ontbreekt!
Wil je een schouw, openhaard of muur rondom je houtkachel bekleden met bruin leer van Nofa Leather? Kies dan voor de Taycan serie. De Taycan collectie is geschikt voor wanden die warmer worden dan 35 graden.

Inhoud verpakking:
In 1 verpakking zitten 8 leren tegels van 25 cm x 50 cm (1 m²) in de kleur Choco (bruin).

Leren wandtegels bruin
De kleur Choco uit de collectie leren wandbekleding van Nofa Leather ingetogen kleur die warmte en rust uitstraalt. De lederen tegels kunnen bijvoorbeeld prachtig in een Hongaarse punt op de muur worden aangebracht voor een wand met een klassieke uitstraling in een modern jasje.
Het bruine leer heeft een zachte structuur die zorgt dat de tegels steeds anders ogen, afhankelijk van je positie in de kamer.
In een verpakking leren wandbekleding zitten 8 leren tegels die rechthoekig van vorm zijn. Leren wandbekleding laat zich gemakkelijk snijden in exact het goede formaat. In ons uitgebreide assortiment vind je ook omverpakking met verschillende maten tegels daarmee creëer je moeiteloos een mozaïek op de wand.

Montage van leren wandbekleding
Leren wandbekleding bevestig je heel gemakkelijk op de muur. Elk stuk leer is voorzien van een sterke plaklaag en na het verwijderen van de beschermfolie kan de tegel moeiteloos op de wand worden aangebracht en zelfs om een hoek worden gevouwen.
Omdat leer een natuurlijk product is dat reageert op warmte en vocht, is het noodzakelijk de leer tegels eerst 24 uur te laten rusten. Leg de tegels daarom ook in de ruimte waar je ze wil gaan aanbrengen en laat ze acclimatiseren.

Voor het beste resultaat gebruik je ook een primer in de kleur Choco. Primers zorgen voor een betere hechting en maken eventuele kiertjes onzichtbaar. Zorg ook dat de muur, voordat je de primer aanbrengt, schoon, glad en egaal is.

Wil je een cinewall afwerken? Ook daar is leren wandbekleding, bijvoorbeeld in de kleur Choco, uitermate geschikt voor!

Leren wandbekleding is ook beschikbaar in andere kleuren. Bekijk ons uitgebreide assortiment met de kleuren Sand, Antraciet, Sand, Ice en Beige.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen