Nofa Leather | Leren wandbekleding 1m² Ice

€69,95 €56,15

Leren wandtegels Nofa Leather 1m² Ice (25 cm x 50 cm)

● Kleur grijs
● Zelfklevend en eenvoudig aan te brengen
● Geluiddempend en brandvertragend
● 100% echt leder
● Luxe wandbekleding

Ice wandbekleding van 100% leer geproduceerd door Nofa Leather. Deze prachtige stoere kleur grijs is een kleur die past bij een industriële inrichting maar ook schitterend staat in een landelijk interieur.
Rauw, robuust en natuurlijk. Deze leer tegels zijn duurzaam, dempen geluid uit de omgeving en werken brandvertragend.
Daarnaast is leren wandbekleding heel gemakkelijk aan te brengen en op maat te snijden. Nofa Leather is geschikt voor een muur tot 35 graden.
Wil je een schouw, openhaard of muur rondom je houtkachel bekleden met grijs leer? Kies dan voor de Taycan serie. Dit type leren wandbekleding is geschikt voor muren die warm worden.

Inhoud verpakking:
In 1 verpakking zitten 8 leren tegels van 25 cm x 50 cm in de kleur grijs (Ice).

Leren wandtegels grijs
De kleur Ice of grijs uit de collectie leren wandbekleding van Nofa Leather is een lichte kleur die kalm en koel aanvoelt. Door de structuur in het leer zie je van elk standpunt een ander patroon en lijkt de wand steeds iets van kleur te veranderen. De leer tegels zijn slechts 2 mm dik en dus gemakkelijk aan te brengen op de muur.
Leer tegels zijn een natuurproduct en in je ziet dan ook kleine krasjes en structuur verschillen als resultaat. Dit geeft de tegels karakter en eigenheid.
In een verpakking leren wandbekleding zitten 8 leren tegels die langwerpig van vorm zijn. In het assortiment vind je ook omverpakking met verschillende maten tegels.

Montage
Laat de tegels, voordat je ze aanbrengt, eerst acclimatiseren, zo voorkom je dat er kieren ontstaan tussen de verschillende stukken wandbekleding.
Voor het beste resultaat gebruik je een primer in de kleur grijs of Ice. Je muur bekleden gaat dan gemakkelijker en wanneer er kleine kieren ontstaan tussen de verschillende leer tegels is dit, door de gekleurde ondergrond, niet zichtbaar. Daarnaast hechten de stukken leer beter aan de wand wanneer deze met de primer is voorbewerkt.
Zorg daarnaast dat de muur waarop je de leren wandbekleding wil aanbrengen schoon, vetvrij en egaal is.

Onze leren wandbekleding is voorzien van een zeer stevige plaklaag die zorgt dat alle tegels goed tegen de wand blijven zitten.
Bekijk ook onze montage instructie voor leren wandbekleding.

Leren wandbekleding is ook beschikbaar in andere kleuren. Bekijk ons uitgebreide assortiment met de kleuren Sand, Antraciet, Choco, Beige en Taupe.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen