Nofa Leather | Leren wandbekleding 1m² Sand

€69,95 €56,15

Leren wandtegels Nofa Leather 1m² Sand (25 cm x 50 cm)

● Kleur donker bruin
● Zelfklevend en eenvoudig aan te brengen
● Geluiddempend en brandvertragend
● 100% echt leder
● Luxe wandbekleding

Een donkere kleur aan de muur geeft de ruimte sfeer en stijl. Dat is precies wat deze leren wandtegels in de kleur Sand voor je woon of slaapkamer kunnen doen. Leren wandbekleding is stijlvol en uniek. Iedere tegel heeft een eigen structuur en doordat het leer niet voorzien is van een kunstlaag voel je het karakter van 100% leer.

Schouw of openhaard bekleden met leer
Nofa Leather is geschikt voor een muur tot 35 graden. Wil je een schouw, openhaard of muur rondom je houtkachel bekleden met donkerbruin leer? Kies dan voor de Taycan serie. Dit type leren wandbekleding is geschikt voor muren die warm worden.

Inhoud verpakking:
In 1 verpakking zitten 8 leren tegels van 25 cm x 50 cm in de kleur Sand (donkerbruin).

Leren wandtegels Sand
De kleur Sand uit de collectie leren wandbekleding van Nofa Leather is een donkerbruine kleur met diepte en karakter. De rechthoeken waarin de leer tegels gesneden zijn geven elke muur een hotelkamer uitstraling. De leer tegels zijn slechts 2 mm dik en dus gemakkelijk aan te brengen op de muur.
In een verpakking leren wandbekleding zitten 8 leren tegels die langwerpig van vorm zijn en zich gemakkelijk exact op maat laten snijden. In het assortiment vind je ook omverpakking met verschillende maten tegels daarmee creëer je moeiteloos een speels effect op je muur.

Montage van leren wandbekleding
Leer is een natuurproduct dus is het raadzaam om de leer tegels (ook wel leerbehang genoemd) eerst 24 uur te laten acclimatiseren zo voorkom je dat het leer krimpt of uitzet door plotselinge temperatuurverschillen of schommelingen in de luchtvochtigheid. Laat de tegels, voordat je ze aanbrengt, eerst acclimatiseren, zo voorkom je dat er kieren ontstaan tussen de verschillende stukken wandbekleding.
Voor het beste resultaat gebruik je ook nog een primer in de kleur Sand. Je muur bekleden gaat dan gemakkelijker en wanneer er, onverhoopt toch kleine kieren ontstaan tussen de verschillende leer tegels is dit, door de gekleurde ondergrond, niet zichtbaar.
Zorg ook dat de muur, voordat je de primer aanbrengt, schoon, glad en egaal is.

Onze leren wandbekleding is voorzien van een zeer stevige plaklaag die zorgt dat alle tegels goed tegen de wand blijven zitten. Montage is dus niet meer dan de plakstrip tegen de muur plakken. Bekijk ook onze montage instructie voor leren wandbekleding.

Wil je een ander meubel bekleden met leer? Dat kan natuurlijk ook met onze leren tegels.

Leren wandbekleding is ook beschikbaar in andere kleuren. Bekijk ons uitgebreide assortiment met de kleuren Sand, Antraciet, Choco, Ice en Beige.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen