Over ons

Bedrijfspand Lerenwandbekleding

Over ons
Onze naam zegt het al! Lerenwandbekleding.nl is dé nummer 1 als het gaat om luxe lerenwandbekleding.
Wij bieden via onze site een mooie serie aan lerenwandtegels in zes geweldige kleuren die elk interieur dé finishing touch geeft.
De leren tegels van Nofa Leather hebben een 3M plak sticker aan de achterzijde waardoor je niet meer met lijm of kit aan de gang hoeft te gaan.
Hierdoor kan ieder persoon deze lerenwandtegels gemakkelijk monteren op een muur of meubel zonder dat hij of zij technisch hoeft te zijn.
Ook bieden wij jouw een installatie pakket aan om de klus gemakkelijk en snel te klaren. De lerenwandbekleding van Nofa Leather is er in twee varianten leren tegels van 20 x 25 cm en patchwork (mozaïek).
Doordat er twee types zijn kan je ze samen geweldig combineren, de ene muur in grote leren tegels en de andere muur in patchwork (mozaïek) leren tegels.
Wanneer je via ons lerenwandbekleding gaat bestellen vergeet dan vooral de primer niet. Deze zorgt ervoor dat wanneer de leren tegels iets werken door warmte of kou je geen kieren ziet doordat de primer redelijk de zelfde kleur als de leren tegels heeft.
Ook hebben de leren tegels een hechtlaag nodig, vandaar de primer!

Onze lerenwandbekleding is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

• Antraciet
• Beige
• Ice
• Sand
• Taupe
• Choco

Wanneer jij een vraag hebt met betrekking tot ons leer of wil jij graag een speciale prijs aanvragen,
omdat jij een groot project of klus hebt kan je ons bereiken via:

Whats app, telefoonnummer: 036 2340 242  
email: [email protected]

 

Hoofdkantoor (Showroom bezoek op afspraak)
Zuidergracht 13
3763LS, Soest